Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@14:51:00 GMT

صرفه‌جویی در هزینه با تلفن گویای آی تی شبکه

تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۳۹۳۹۲

صرفه‌جویی در هزینه با تلفن گویای آی تی شبکه

آی تی شبکه یکی از شرکت‌های معتبر و مطرح در زمینهٔ تأمین و ارائه خدمات اینترنتی و شبکه‌ای هست که سالیان سال است تلاش کرده تا با جلب رضایت مشتریان و احترام متقابل به حقوق مشتری و فروشنده بهترین تجهیزات ممکن و به‌روز دنیا را در اختیار مشتریان قرار دهد.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام آی تی شبکه، یکی از مهم‌ترین خدماتی که این شرکت ارائه می‌دهد تلفن گویا هست که در چند سال اخیر توانسته تأثیر بسزایی در هزینه‌ها و همچنین در زمینهٔ خدمات‌رسانی بهتر، آسان‌تر و سریع‌تر به مشتریان کسب‌وکارها داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این متن، آی تی شبکه قصد دارد تا در خصوص این سرویس ویژه و مدرن قرن بیست و یکم اطلاعات بیشتری در اختیار شما عزیزان قرار دهد.

تلفن گویا چیست؟

تلفن گویا (به انگلیسی interactive voice response یا IVR) سرویس و خدماتی است که همه‌ی ما قطعاً تا به‌ حال با آن سر و کار داشته‌ایم.

با سلام. شما با شرکت آی تی شبکه تماس گرفته‌اید. لطفاً جهت برقراری تماس با بخش پشتیبانی عدد ۱، بخش فروش عدد ۲ بخش بازاریابی عدد ۳ و برای...

این سناریو قطعاً برای همه‌ی ما آشناست و حداقل یک‌بار از طریق آن با بخش‌های مختلف سازمان‌ها و کسب‌وکارهای مورد نظر خود تماس گرفته‌ایم. به‌طورکلی، سرویسی که ما را به دپارتمان‌های دلخواه راهنمایی می‌کند، تلفن گویا نامیده می‌شود.

این سرویس می‌تواند منافع بسیار زیادی برای کسب‌وکارها و به‌خصوص مشتریان آن‌ها داشته باشد؛ چرا که نه‌تنها می‌تواند در وقت کارکنان و مشتریان صرفه‌جویی کند، بلکه با راهنمایی دقیق مشتریان برای رجوع آن‌ها به دپارتمان مناسب برای رفع مشکلشان، می‌تواند باعث افزایش رضایت آن‌ها در خدمات‌رسانی کسب‌وکار شما شود.

 همچنین، کارکنان یک شرکت تنها تماس‌های مربوط به تخصص خود را دریافت می‌کنند و بدین ترتیب خدمات‌رسانی به مشتریان از سوی کارکنان به نحو احسنت انجام خواهد گرفت.

ابزار مورد نیاز جهت راه‌اندازی تلفن گویا

تا به اینجا در خصوص چیستی این سرویس و همچنین مزایایی که می‌تواند داشته باشد صحبت شد و گفتیم که استفاده از این سرویس هم به نفع کسب‌وکارها و هم به نفع مشتریان هست.

اما این سیستم تلفنی برای راه‌اندازی نیازمند برخی ابزار دیگر نیز هست که به مجموع این ابزارها اصطلاحاً تجهیزات VoIP گفته می‌شود. در ادامه‌ی متن به‌طور مفصل به این تجهیزات خواهیم پرداخت. اصلی‌ترین این ابزارها شامل موارد زیر می‌باشند:

تلفن تحت شبکه

یکی از ابزارهای اصلی مورد نیاز برای راه‌اندازی تلفن گویا، تلفن تحت شبکه هست. این تلفن‌ها همان‌طور که از اسمشان پیداست، تلفن‌هایی هستند که برخلاف تلفن‌های قدیمی و سنتی، از طریق تجهیزات شبکه به اینترنت متصل می‌شوند.

این تلفن‌ها نقش اصلی برای برقراری تماس از طریق خدمات وی را بر عهده دارند و وظیفه‌ی آن‌ها ارسال و دریافت صدا هست.

تلفن تحت شبکه امروزه در برندهای مختلفی در بازار عرضه می‌شود که مشهورترین آن‌ها برندهای یلینک، نیوراک و گرنداستریم هستند. این برندها با موفقیت‌های بسیاری که در زمینهٔ ارتباطات به دست آورده‌اند، در سرتاسر دنیا به کیفیت و کارایی منحصربه‌فرد خود شناخته‌ شده می‌باشند. همچنین آی تی شبکه به‌عنوان یکی از برترین شرکت‌های فنی و ارتباطی در ایران، یکی از واردکننده‌های اصلی محصولات به‌روز این کمپانی‌ها است.

نکته‌ای که باید در خصوص این تلفن‌ها مدنظر قرارداد این است که استفاده از این تلفن‌ها در صورتی امکان‌پذیر است که خطوط تلفن محل مورد نظر شما از نوع دیجیتالی باشد. در خصوص استفاده از خدمات وی و تلفن گویا با استفاده از تلفن‌های معمولی در ادامه توضیح خواهیم داد.

گیتوی وی

همان‌طور که اشاره شد، برای استفاده از تلفن‌های تحت شبکه لازم است تا خط محل موردنظر از نوع دیجیتال باشد. به‌طورکلی، دو نوع خط تلفن امروزه در دسترس قرار دارد که شامل موارد زیر می‌باشند:

· خط تلفن دیجیتال (digital)

· تلفن سنتی یا PSTN

خطوط تلفنی که در اکثر خانه ها و مکان‌های قدیمی دیده می‌شود از نوع سنتی یا PSTN می‌باشند که تلفن‌های معمولی و سنتی نیز از این خطوط برای برقراری تماس استفاده می‌کنند.

نکته‌ای که مطرح است این است که بسیاری از کسب‌وکارها به دلیل قدمت فعالیت خود و اینکه بسیاری از مشتریان از طریق این شماره تماس‌های همیشگی با آن‌ها ارتباط دارند، مایل به تعویض این خطوط و استفاده از خط دیجیتالی نمی‌باشند؛ اما این مسئله نباید باعث شود تا آن‌ها از استفاده از آخرین تکنولوژی‌ها باز بمانند.

در این شرایط، استفاده از خدمات وی و تلفن گویا از طریق یک واسطه به نام گیتوی وی امکان‌پذیر خواهد بود.

بدین ترتیب، بجای اتصال مستقیم کاربران به این خدمات از طریق تلفن تحت شبکه، آن‌ها لازم است تا خط تلفن PSTN خود را به یک گیتوی وی متصل کرده، سپس این گیتوی پس از اتصال به یک کامپیوتر، به تلفن معمولی آن‌ها متصل می‌شود و بدین ترتیب افراد می‌توانند از خدمات وی و تلفن گویا استفاده کنند.

خدمات وی آی تی شبکه

آی تی شبکه یکی از معتبرترین شرکت‌های داخلی و ملی در زمینهٔ ارائه‌دهنده‌ی خدمات وی و تلفن گویا هست. این شرکت علاوه بر اینکه تمامی تجهیزات وی موردنیاز برای استفاده شما از این سرویس را با بهترین کیفیت و نازل‌ترین قیمت فراهم می‌کند، تمامی امور نصب و راه‌اندازی آن را نیز بر عهده خواهد گرفت.

شما عزیزان می‌توانید جهت خرید این تجهیزات از طریق وب‌سایت اقدام کرده و جهت مشاوره و ارتباط با متخصصان از طریق راه‌های زیر با ما در تماس باشید:

شماره تماس: ۰۲۱۶۶۹۳۸۱۱۲ و ۰۲۱۶۶۵۷۸۹۷۷

ایمیل: info@itshabake.com

وب‌سایت: www.itshabake.com

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تلفن گویا فروشگاه اینترنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۳۹۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟

طبق آخرین اظهارات وزیر ارتباطات، سال ۱۴۰۱ در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، ضوابط و تعرفه‌های تماس تصویری تصویب شد، اما به دلیل اینکه برخی گوشی‌های خارجی داخل کشور بوده و لایسنسی را به خاطر شرایط تحریم فعال نکرده بودند، بعضی از مردم نمی‌توانستند از این قابلیت استفاده کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، برقراری تماس تصویری از طریق تلفن همراه در ایران سابقه چند ساله دارد که برای بار اول توسط یک اپراتور تلفن همراه مطرح شد و مورد بحث قرار گرفت که با گذشت مدت زمان اندکی به دلایلی و مخالفت‌های گوناگون این طرح متوقف شد؛ البته پس از این موضوع بارها وعده داده شد که این مشکل به زودی حل می‌شود اما به دلیل متوقف ماندن آن برای چندین سال، مردم برای دسترسی به این قابلیت به شبکه‌های اجتماعی و نرم افزارهای موجود که این قابلیت در آنها فعال است مراجعه کردند.

درنهایت این سرویس در آن زمان راه‌اندازی نشد تا اینکه اواسط سال ۱۴۰۱ وزیر ارتباطات خبری جدید در این زمینه اعلام کرد که به گفته او این سرویس در یکی دیگر از اپراتورهای تلفن همراه به صورت آزمایشی راه اندازی و با تولیدکنندگان گوشی هم رایزنی شده است.

به عبارتی همراهی تولیدکنندگان گوشی مهم‌ترین لازمه راه‌اندازی این سرویس است و برخی از تولیدکنندگان گوشی باید این قابلیت را بر روی گوشی‌هایی که در ایران موجود است، فعال کنند.

طبق بررسی‌های انجام شده و اعلام کاربران، سال گذشته این قابلیت برای برخی از مدل‌های گوشی هواوی، شیائومی و سامسونگ فعال شد و اپراتور مذکور (همراه اول) پیش پیام‌هایی مبنی بر راه‌اندازی این سرویس به برخی مشترکان ارسال کرد. برای استفاده از سرویس مکالمه تصویری این اپراتور باید هر دو طرف تماس تحت پوشش شبکه LTE و سیم کارت هر دو مشترک سیم‌کارت هر دو مشترک USIM باشد. همچنین حتماً این سرویس برای هر دو طرف تماس فعال شده باشد و تلفن همراه هر دو طرف تماس از این سرویس (ViLTE) پشتیبانی کند.

علاوه بر موارد گفته شده باید تنظیمات مربوط به سرویس تماس تصویری بر بستر نسل چهارم شبکه (ViLTE) در تلفن همراه هر دو طرف تماس اعمال شده باشد. کاربران برای استفاده از این سرویس نیازی به نصب نرم‌افزار توسط برقرار کننده و دریافت کننده تماس ندارند و تماس صوتی برای هر دو مشترکین دائمی و اعتباری قابل استفاده است.

در این رابطه اخیراً عیسی زارع پور- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- درباره نسل جدید ارتباطات تصویری بدون اینترنت توضیح داد: در سال ۱۴۰۱ کمیسیون تنظیم مقررات شرایط، ضوابط و تعرفه‌های تماس صوتی را از طریق شبکه LTE بدون نیاز به اینترنت، تصویب کردیم.

وی افزود: اما به دلیل اینکه برخی گوشی‌های خارجی داخل کشور بود و لایسنسی را به خاطر شرایط تحریم فعال نکرده بودند؛ بعضی از مردم عزیز نمی‌توانستند از این قابلیت استفاده کنند اما گوشی‌هایی که در داخل کشور تولید می‌شود، به دلیل اینکه لایسنس‌هایی که گوشی‌های خارجی دارند را فراهم می‌کنند و می‌توانند این قابلیت را فراهم و ارائه کنند و مردم عزیز این قابلیت جدید را سبد خدمات ارتباطی داشته باشند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره هزینه آن تشریح کرد: تعرفه‌ای وضع شده شبیه به تعرفه صوت است و خیلی عدد بالایی نیست و امکان تماس تصویری با کیفیت فراهم می‌شود.

موضوعی که برخی از اپراتورهای ارتباطی هم به آن اشاره کرده‌اند و در واقع بر اساس پیگیری‌های انجام شده این سرویس از دو سال گذشت توسط اپراتور اول تلفن همراه فعال شده اما مشکل وندورها هستند. در واقع این سرویس بر روی وندورهای خاصی جواب می‌دهد و باید به وندورهای خارجی به توافق برسیم که این امکان را باز کنند؛ اما گوشی‌های داخلی مشکلی در این زمینه ندارند.

کد خبر 749945

دیگر خبرها

  • صرفه جویی ۴۰ درصدی آب با خشکه کاری برنج
  • صرفه جویی ۳.۹ درصدی مصرف گاز در سال گذشته
  • رفع بحران ناترازی انرژی با ۲۰ درصد صرفه‌جویی
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • ویدیو/ جریمه ۲۰۰ میلیون دلاری اپراتورهای تلفن همراه متخلف در آمریکا
  • چرا خرید عمده عطر و ادکلن وارداتی به صرفه تر است؟
  • حفظ منابع آبی نیازمند ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی است