Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-03@12:47:14 GMT

«کشاورزان» صاحب «تلفن گویا» می شوند

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۴۷۴۰۶

«کشاورزان» صاحب «تلفن گویا» می شوند

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، آیت الله عبادپور در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: تمام بهره برداران حوزه کشاورزی در این چهار استان، می توانند جهت مشاوره تلفنی درخصوص مسائل فنی کشاورزی از طریق شماره سراسری 096800، با استفاده از خط تلفن ثابت و یا تلفن همراه، با متخصصین استان خود تماس حاصل نمایند.

وی با بیان اینکه در این سامانه تعداد 39 محقق معین در هر استان در قالب 13 گروه تماس (RING GROUP) تعریف شده است که کشاورزان از طریق منوهای خودکار سامانه به کارشناس پهنه خود و یا محققان معین براساس سه گروه اصلی زراعت (زیرگروه های بذر و رقم، گیاه پزشکی، تغذیه، آبیاری و آب و خاک)، باغبانی (زیرگروه های بذر و رقم، گیاه پزشکی، تغذیه، آبیاری و آب و خاک) و دام و طیور و آبزیان (زیرگروه های دام سنگین، دام سبک، طیور، آبزیان، زنبورعسل و کرم ابریشم) به متخصصین موردنظر متصل می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهادکشاورزی استان با بیان اینکه در ساعات خارج اداری و روزهای تعطیل، پیام کشاورز ضبط شده و متخصصین استانی می توانند از طریق سامانه تلفن گویا، به پیام های ضبط شده دسترسی داشته باشند گفت: از دیگر ویژگی های این سامانه در آینده نزدیک، تعریف گویش و زبان محلی برای هر استان می باشد. انشاءاله پس از اجرای آزمایشی، بتدریج سایر استان های کشور نیز به سامانه متصل خواهند شد.

شایان ذکر است تمام مراحل طراحی و اجراء این سامانه به عنوان دستاورد ستاد هوشمندسازی کشاورزی، در مرکز فناوری اطلاعات و اطلاع رسانی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی به انجام رسیده است.

گفتنی است در مرحله بعدی، به زودی امکان ارتباط با متخصصین کشاورزی علاوه بر تماس مستقیم تلفنی، از طریق اپلیکیشن تاک و ارتباط برقراری چت (متنی، صوتی و تصویری، ارسال بسته صوتی و تصویری) برقرار خواهد شد تا امکان ارتباط بهره برداران بخش کشاورزی با متخصصین، به شیوه های مختلف برقرار شود.

انتهای پیام/60001

منبع: فارس

کلیدواژه: آذربایجان شرقی کشاورزان تلفن همراه تبریز اردبیل لرستان فارس تلفن گویا خبرگزاری فارس فارس تبریز آب و خاک زنبور عسل کرم ابریشم آبیاری گیاه پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۷۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور

محمد خزایی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کنگاور با اشاره به اینکه سطح زیر کشت گندم شهرستان کنگاور ۱۵ هزار هکتار است، گفت : با توجه به بارش‌های مناسبی که در سال زراعی جاری داشته‌ایم عملکرد مناسبی را از مزارع شاهد هستیم.

وی خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌کنیم در سال زراعی جاری تولید گندم از مرز ۶۱ هزار تن عبور کند که در صورت تحقق این امر این میزان تولید گندم در شهرستان در چند سال اخیر کم سابقه خواهد بود.

او به کشاورزان توصیه کرد؛ جهت رسیدن به این هدف با مشورت کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی نسبت به سمپاشی با سن گندم و زنگ زرد گندم اقدام نمایند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کنگاور افزود: کمیته برداشت محصولات کشاورزی در وقت مناسب تشکیل شده و تمهیدات لازم در خصوص برداشت غلات انجام خواهد شد.

خزایی از کشاورزان شهرستان خواست مراقب حوادث احتمالی بویژه آتش سوزی در سطح مزارع و مراتع شهرستان باشند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • صدای شما پیگیر مطالبات در استان چهارمحال و بختیاری
  • آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی
  • قطع آب و خسارت به محصولات دغدغه‌ی کشاورزان قزوینی+ فیلم
  • هشدار درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • هشدار پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • مراقب ترفند مجرمان سایبری در ایام تعطیلات پیش رو باشید
  • کلاهبرداری سایبری با ارسال پیامک «دریافت کالابرگ»
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی در مازندران
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان